Dono.be, een nieuw platform voor sociale fondsenwerving

Crowdfunding en social fundraising, het zijn allang geen modewoorden meer. Meer en meer mensen werven fondsen ten voordele van verenigingen ter gelegenheid van een sportevenement, een humanitaire ramp, een verjaardag, een huwelijk... De mogelijkheden zijn eindeloos en innovatief, en voor verenigingen betekent het vaak een welkom duwtje in de rug.

Ben je als vereniging (vzw of stichting) ook op zoek naar een eenvoudige en flexibele manier om aan sociale fondsenwerving te doen? Dan vind je in Dono.be, het nieuwe initiatief van SOCIALware, misschien wel de perfecte partner.

Concreet biedt Dono.be verenigingen een digitaal platform voor sociale fondsenwerving aan met eenvoudige, gepersonaliseerde tools en makkelijke follow-up en beheerfaciliteiten. Bovendien geeft Dono.be verenigingen de optie om fondsen te werven onafhankelijk van een minimum op te halen bedrag.

Geïnteresseerd? Wil je meer te weten komen? Ga dan zeker een kijkje nemen op Dono.be.