Maak kennis met SCWITCH, de nieuwe dienstverlener voor de socioculturele sector

Statuten- en bestuurswijzigingen zonder kopzorgen, betere en goedkopere organisatiediensten, handige vzw-beheersinstrumenten, echt relevante open source informatie, modellen en checklists: klinken deze zaken je als socioculturele vereniging als muziek in de oren?

Dan is SCWITCH, de nieuwe dienstverlener voor de socio-culturele sector, iets voor jouw organisatie!

Als initiatief van Sociare en FOV wil SCWITCH namelijk aan zakelijke dienstverlening doen, aangepast aan de sector en op maat van socioculturele organisaties, in de vorm van instrumenten en organisatiebegeleiding - en dit allemaal aan scherpe tarieven.

Het officiêle startschot vindt plaats op dinsdag 19 april om 15 uur in de KVS in Brussel - schrijf deze save-the-date dus alvast in je agenda. En in tussentijd kun je alvast even op de officiële Facebookpagina rondneuzen.