Draag je steentje bij voor de Grote Parade van Hart Boven Hard

Op 20 maart is het weer zover: de Grote Parade van Hart Boven Hard en Tout Autre Chose maakt dan voor een tweede maal haar opwachting in de (hopelijk zonovergoten) Brusselse straten. 

Centraal in de Parade staat de grote stroom van alternatieven die tonen dat de samenleving anders kan, met ideeën van onderuit en uit alle domeinen van de samenleving, voor een écht schone, menselijke, gezonde en eerlijke wereld.

Draag je het verhaal van Hart Boven Hard en Tout Autre Chose een warm hart toe? Dan kun je hen een hart onder de riem steken via een financiële bijdrage voor de organisatie van de Grote Parade. Hart Boven Hard en Tout Autre Chose werken immers nog steeds zonder structurele inkomsten, wat het organiseren van een massa-evenement als de Parade er niet gemakkelijker op maakt.

Je bijdrage storten kun je via de Growfunding-campagne van de Grote Parade, of via overschrijving op het rekeningnummer BE81 8918 7401 9924 met vermelding 'crowdfunding'. Voor alle informatie over de Parade kun je dan weer hier terecht. Tot 20 maart!