26 april - VVSG organiseert een nieuwe #TrefdagSociaal

Onder het motto "Durf meer doen" organiseert de VVSG op dinsdag 26 april een nieuwe editie van #TrefdagSociaal. In tijden waarop sociaal beleid in de verdrukking dreigt te raken - denk maar aan de vele besparingen, de privatisering van publieke diensten, het terugplooien onder de eigen kerktoren... - wil VVSG op deze dag samen met koplopers in de lokale gemeenschap een Manifest voor moedige mensen schrijven. Met tal van interessante workshops, sessies en werkbezoeken wil de VVSG een ontmoetings- en inspiratieplatform bieden aan iedereen die een hart voor lokaal sociaal beleid heeft.

De VVSG heet dan ook alle trekkers van verengingen en verantwoordelijken van maatschappelijke organisaties hartelijk welkom op deze trefdag. We zijn namelijk met velen die onze schouders zetten onder een sterk sociaal beleid. Het samen verbeteren van deze samenwerking om lokaal sociaal beleid beter te realiseren, is dan ook een absolute must.

Geïnteresseerd? Hier nog eens alle praktische informatie:

De #TrefdagSociaal gaat door op dinsdag 26 april in de stadsschouwburg van Antwerpen (Theaterplein 1). Hier vind je het uitgebreide programma, je inschrijven kan dan weer via de website van #TrefdagSociaal. Daar vind je ook de deelnemersprijzen terug (onder het luik 'Praktisch').

Tot dan!