Conferentie 13 juni - Technologie als middel voor sociale impact

Op 13 juni organiseren Techsoup en het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) een bijzondere conferentie met als centrale vraag hoe technologie kan worden ingezet voor een grotere maatschappelijke impact van verenigingen. Met beleidsmakers, donoren, verenigingen en ondernemingen wordt deze dag gediscussieerd over verschillende sociaal-technologische trends, voorbeelden van succesvolle projecten en mogelijkheden voor toekomstige samenwerkingen.

Het programma omvat boeiende key note speakers, 'speed geeking' sessies en workshops. Inschrijven is gratis

Coördinaten: 13 juni, van 9u00 tot 17u00, in het hoofdgebouw van het EESC (Rue van Maerlant 2, Brussel).

Verdere informatie over de conferentie, de sprekers en de organisatie vind je op www.techsoupeurope.org