Tal van inspirerende sprekers op de Trefdag 2016 van Socius

Op donderdag 17 november organiseert Socius haar jaarlijkse Trefdag, hét inspiratie- en ontmoetingsmoment voor alle professionals uit het sociaal-cultureel volwassenenwerk in de Zebrastraat in Gent. Op het programma: vijftien sprekers die stuk voor stuk de samenleving kunnen lezen, die je zullen triggeren en confronteren en die met alternatieven op de proppen komen voor de samenleving van morgen.

Of wat dacht u van de stuk voor stuk klinkende namen van Paul Verhaeghe, Dyab Abou Jahjah, Hendrik Vos, Tine De Moor, Luckas Vander Taelen, Filip De Rynck, Jan Blommaert, Lode Vermeersch, Peggy De Prins, Lies Pelsmakers, Gie Van den Eeckhaut, Loesje, Fanny Matheusen en Labo vzw? Naar jaarlijkse gewoonte opent minister van Cultuur Sven Gatz de Trefdag met de uitreiking van de Vlaamse Cultuurprijs voor Sociaal-Cultureel Volwassenenwerk. 

Een aantal sessies zijn reeds volzet, maar laat dit je absoluut niet tegenhouden om je in te schrijven voor één van de overige lezingen en debatten. Het volledige programma en de inschrijvingsmodule vind je op deze website.