Enquête : SOCIALware - De impact van vzw's verhogen door de inzet van technologie

Om u altijd beter van dienst te zijn organiseren we een groot onderzoek. We wensen nauwkeuriger te begrijpen hoe u vandaag informatietechnologie gebruikt en wat u nodig hebt om in de toekomst het potentieel ervan nog beter te benutten.

Waarom deelnemen?

Deze enquête invullen neemt 15 à 20 minuten van uw tijd. Hierdoor levert u een zeer nuttige bijdrage om een beeld schetsen over hoe de Belgische verenigingen IT inzetten in hun beheer, in de dienstverlening aan hun doelpubliek en in het mobiliseren van hun achterban. De uitkomsten van dit onderzoek zullen u helpen om het beste te halen uit de producten en diensten die u vandaag en in de toekomst worden aangeboden. Ook zullen ze ons toelaten om onze begeleidende rol hierbij scherper te stellen. De enquête biedt een unieke kans om u vrij te uiten over uw prioriteiten en intenties en de moeilijkheden die u tegenkomt in het gebruik van informatietechnologie binnen uw organisatie.

Alleen een voldoende aantal deelnemers kan de geldigheid van het onderzoek waarborgen. Daarom hechten we veel belang aan uw antwoord!

Het gedetailleerd onderzoeksverslag is voorbehouden aan de respondenten. Door deel te nemen maakt u daarenboven kans om een Samsung Galaxy tablet te winnen.

Wie? Hoe? Wanneer? We raden aan de vragenlijst te laten invullen door iemand met een goed overzicht van de IT-aspecten van de organisatie, evenals een goed begrip van haar strategische visie. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Uw antwoorden worden gecombineerd met die van andere organisaties en worden uitsluitend bekendgemaakt op geaggregeerd niveau.  

Bij voorbaat dank voor uw deelname! Intussen blijven we ter beschikking om uw vragen te beantwoorden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemen kan tot 3 maart 2017.

Het SOCIALware team

- Enquête starten -

foto portada healthapp