Goededoelen.be: verenigingen in het voetlicht

Met de website www.goededoelen.be heeft de Koning Boudewijnstichting een uitgebreide gegevensbank in het leven geroepen die boven alles zichtbaarheid en transparantie aan het verenigingsleven wil geven. Vrijwilligers, verenigingen, schenkers, onderzoekinstellingen en de publieke overheden kunnen hier met al hun vragen terecht.

Als toegangspoort naar het verenigingsleven wil Goededoelen.be verbinden, informeren, en inspireren. En het gaat hard: meer dan 3.000 organisaties hebben zich ondertussen al geregistreerd, met als gevolg dat reeds 80.000 pagina's gedurende de laatste vier maanden werden bekeken door 15.000 unieke bezoekers - een uiterst succesvol initiatief, met andere woorden! Je registreren kan heel eenvoudig op de website zelf.